29.01.2018

Aprofitant que el dilluns 12 de febrer serà festiu a les escoles d'Igualada, us proposem quatre hores de creativitat per a nens i nenes.

Inspirant-nos en el Carnaval, deixarem volar la imaginació. Retallarem, enganxarem, pintarem, farem fang i tindrem...

01.08.2017

El casal d'estiu de juliol ha estat tot un èxit. Els nens i nenes han compartit espai i temps amb les persones d'Àuria. Hem treballat junts a la sala artesana. Els d’Àuria fent paper maixé i nosaltres fent fang, dibuixant o fent altres activitats plà...

14.04.2017

Els artistes d'Àuria han estat dibuixant dracs que treuran el cap per Sant Jordi en forma de samarretes, xapes, punts de llibre i altres novetats.

07.04.2017

Juguem a inventar-nos cares amb peces metàl·liques i després les desfem per crear-ne de noves. De tant en tant ens agrada experimentar i crear obres efímeres.

A l'Enxub donem molta importància al procés creatiu i a la recerca de noves idees i pensem q...

04.04.2017

Èxit total de participació en el taller per a nens que hem fet durant la Mostra. I molt bona la feina feta per els monitors d'Àuria que els han acompanyat.

30.03.2017

Aquesta és una de les novetats que hem presentat per la mostra de teatre. Un kit retallable perquè us feu un decoratiu mòbil amb les  nostres màscares.

27.03.2017

Samarretes per a xics i grans per anar ben mudats al teatre.  Les trobareu el proper dissabte i diumenge a la parada que tindrem a Cal Font.

26.03.2017

Gallines de fang fetes pels nois i noies d'Àuria per decorar el seu galliner.

Aquestes sí que son gallines lliures i felices!


 

24.03.2017

M'ha fet molta il·lusió que uns quants amics d'Àuria hagin vingut a la Biblioteca per veure les il·lustracions que hi tinc exposades.

Aquesta és l'altra cara del meu treball. La il·lustració infantil sempre m'ha agradat i després d'anys experimentant...

21.03.2017

Hem donat la benvinguda a la primavera dibuixant flors i més flors sobre els vidres del taller. 

Please reload

Categories
Please reload

Arxiu
Please reload

blog

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Pinterest Icon
  • Grey Instagram Icon