visita a la meva exposició

24.03.2017

M'ha fet molta il·lusió que uns quants amics d'Àuria hagin vingut a la Biblioteca per veure les il·lustracions que hi tinc exposades.

Aquesta és l'altra cara del meu treball. La il·lustració infantil sempre m'ha agradat i després d'anys experimentant  tècniques diferents, he arribat a la conclusió de que aquest és el meu espai creatiu mes personal. Segurament els nens i nenes que han passat per l'Enxub hi han tingut molt a veure.

Si hi voleu donar una ullada, només cal que pugeu a la tercera planta de la biblioteca d´Igualada. Estarà oberta fins el dia 29 d´abril.

 

 

Comparteix
Comparteix
Please reload

Please reload

Categories
Please reload

Arxiu
  • Facebook Basic Square
  • Pinterest Social Icon
També ens pots seguir a
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Pinterest Icon
  • Grey Instagram Icon