Marxem de vacances!

El casal d'estiu de juliol ha estat tot un èxit. Els nens i nenes han compartit espai i temps amb les persones d'Àuria. Hem treballat junts a la sala artesana. Els d’Àuria fent paper maixé i nosaltres fent fang, dibuixant o fent altres activitats plàstiques. Hem compartit els esmorzars a l'ombra de la pèrgola de la terrassa i hem aprofitat per parlar i conèixer-nos una mica més. Amb ells hem compartit jocs diferents cada dia. Ens han ensenyat a jugar a bitlles catalanes. Hem fet construccions que semblaven impossibles amb paper de diari o gots de plàstic.

Hem rigut molt i ens hem refrescat amb jocs d'aigua, hem ballat junts tots els ritmes de l'estiu i fins i tot ens hem emocionat veient els capítols d'una sèrie que han filmat els d'Àuria i que fins al setembre no en sabrem el desenllaç. Hem conegut persones que s'expressaven amb signes, amb pictogrames i, sobretot, amb somriures. Hem descobert que tenen moltes capacitats i que podem aprendre molt al seu costat. En aquest enllaç hi trobareu moltes fotos de les activitats que hem fet i que us podreu descarregar.

#cursos

Categories
No hay tags aún.
Arxiu
També ens pots seguir a
  • Facebook Basic Square
  • Pinterest Social Icon